Nyfiken på mig?

Hej!

Hannas media drivs av 28-åriga Hanna Grevillius bosatt på Hammarö i Värmland. Företaget startades 2011 och innehar självklart F-skattesedel.

VAD GÖR JAG?

Jag är frilansande journalist och kommunikatör och hjälper små- och medelstora företag med kommunikation och marknadsföring. Jag hjälper mina kunder med att skapa målgruppsanpassat innehåll genom ett enkelt språk och tydlig design i olika kanaler. Oavsett om det gäller att skriva ett pressmeddelande, publicera på webben eller skapa ett nyhetsbrev, så gör jag det med noggrannhet, kreativitet och kundfokus.

MIN BAKGRUND

Jag är utbildad journalist vid Kaggeholms Folkhögskola och har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Karlstads Universitet. Jag har dessutom dokumenterade kunskaper i strategiskt varumärkesarbete och WordPress. Ladda ner mitt CV om du vill veta mer om mina kunskaper och erfarenheter.

Share this in social media
Share