Hej

Hannas media drivs av 28-åriga Hanna Grevillius bosatt på Hammarö i Värmland. Företaget startades 2011 och innehar självklart F-skattesedel.

VAD GÖR JAG?

Jag är frilansande journalist och kommunikatör och hjälper små- och medelstora företag med att öka deras synlighet och stärka deras varumärke. Detta görs genom att skapa innehåll som deras kunder vill se genom ett enkelt språk och tydlig design i olika kanaler. Oavsett om det gäller att skriva ett pressmeddelande, publicera på webben eller skapa ett nyhetsbrev, så gör jag det med noggrannhet, kreativitet och kundfokus.

MIN BAKGRUND

Med flera års erfarenhet av att skriva texter utifrån målgrupp och komplexitet sätter jag mig snabbt in i nya ämnen. Att göra research, intervjua och bearbeta mycket information är något som faller sig naturligt för mig då jag har flera års erfarenhet av detta. Jag är en mångsidig kommunikatör som har arbetat med att bygga om webbplatser, tagit initiativ till och genomfört flera evenemang och skapat kreativa trycksaker.

Jag är utbildad journalist vid Kaggeholms Folkhögskola och har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap vid Karlstads Universitet. Ladda ner mitt CV om du vill veta mer om mina kunskaper och erfarenheter.